آنی‌لار دوشرگه‌سی

گونده‌لیک یازیلاریمین دوشرگه‌سی.

آنی‌لار دوشرگه‌سی

گونده‌لیک یازیلاریمین دوشرگه‌سی.

آنی‌لار دوشرگه‌سی

دیل وارلیغین ائوی‌دیر دئمیشدی هایدگئر؛ بو اوزدن وارلیغیمیزی قوروماق اوچون دیلیمیزی قورومالیییق دئیه دوشونورم. بو دوشرگه‌ده اؤز آنادیلیم اولان تورکجه‌ده یازاجایام؛ گونده‌لیک آنیلاردان، ادبیات، حیکایه و آراشدیریجی یازیلاریما کیمی. چالیشیرام قونو سئچیمینده چوخ سینیر قویماییب، بوتون قونولاردان بیلدیگیم و یازماق ایسته‌دیگیم قده‌ر یازام. یازماق منیم دیریلیگیمین بَلیرگه‌سی‌دیر :)
سیز ده دیریلیگینیزی بیلمک ایسته‌ییرسینیزسه یازماغا باشلایین.
یادیمدان چیخمامیش: سلام، خوش گلیب‌سینیز :)

سون گؤندری‌لر
سون یوروملار

ادبیات و شیوه بیان

دوشنبه, ۳۱ فروردين ۱۳۹۴، ۰۲:۰۲ ب.ظ

لزوم توجه به چگونگی ادبیات(چه نوشتاری و چه گفتاری) در بیانِ گفتمان‌های اجتماعی و سیاسی: 
چون اساس نوشته های حوزه‌ی مربوط به علوم انسانی بر مبنای ادبیات و شیوه بیان می‌باشد لذا با بکار بردن چندین سینونیم حاوی مفاهیم مختلف برای بیان یک رویکرد و فنومن (پدیده) در بعضی موارد در خواننده ابهام ایجاد می‌نماید. البته این ایجاد ابهام در بسیاری موارد کاملا ضروری و جزئی از پروسه‌ی بیان و تأویل متن می‌باشد. بر این اساس چند پهلو نویسی و چند لایه نویسی با توجه به انواع مخاطبین، ضروری و لزومخوانش های هرمنوتیکی و تحلیلی را چندین برابر می‌کند. با در نظر گرفتن موارد بالا بر لزوم فعالیت و نوشتار چند بعدی اشاره و بر عدم ارجحیت هیچ یک بر دیگری تأکید می‌نمایم. بلکه می‌توانند مکمل و متمم هم باشند. در این بین ادبیات اعتدال و لزوم حمایت از گفتمان اعتدال هم جایگاه خود را دارد بسیار هم مورد نیاز است و باعث می‌شود از بسیاری تریبون‌ها صدای مسکوت مانده و بایکوت شده را با ادبیات و شیوه‌ی بیان دیگر به گوش همگان برساند. و این در دراز مدت منجر به تغییرات رویکردی و بنیادین در بین طرفهای مورد مناقشه و تمامیت خواه گردد و افق‌های تازه ای را پیش روی همگان قرار دهد.
در این بین با چنین خوانش‌هایی پای نقد هم به میان خواهد آمد؛ به قول نیچه: "حقیقت بیشتر از همه‌چیز نیازمند نقد است." یقینا نقد اصولی ، راسیونال و به دور از احساسات راهگشا خواهد بود و ثمره‌اش حتی از کوتاه مدت امکان بروز پیدا خواهد یافت.

  • حامید مورسلی

ادبیات

نقد

یوروملار (۰)

هئچ بیر یوروم ثبت اولماییب
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی